Main Page Sitemap

Geile vakantie voor mijn vrouw in turkije


geile vakantie voor mijn vrouw in turkije

lang dat deze weer in vol ornaat stond. We werden uitermate plezierig te woord gestaan bij de balie en gingen naar onze kamer. Samen deelden we die enorme leuter en begonnen we te zuigen en te likken, terwijl we elkaar tussendoor ook gingen zoenen. Mijn vrouw genoot er hoorbaar van en kwam nogmaals klaar. Natuurlijk had hij er wel zin in om samen met ons een heerlijk geil triootje te houden. Een paar mooie stevige borsten en verder ook nog lekker strak, ik heb na al die jaren nog steeds een stijve wanneer ze zich uitkleed. Ik ben twee jaar geleden met een goede vriendin van mij op vakantie gegaan. Ze ging samen met Hasan en Yasar weg en ik bleef nog een tijdje met die twee andere mannen zitten en na een half uurtje begon ik me weer wat beter te voelen. Een paar dansjes, gingen we weer aan de bar zitten en zij kwamen bij ons zitten. Er werd gelachen en geklapt. Ik heb niet zoveel op met die hete landen. Na een paar minuten kwam ze nogmaals terwijl de Turk stond te filmen.

Dit ging nog een poosje zo door toen het vrij abrupt tot een einde kwam. Yasar gleed met zijn vingers door haar bilnaad en en stak zijn middelvinger diep in haar kletsnatte kaalgeschoren kut en mijn vrouw kreunde heftig. Op de achtergrond zag ik hoe de grote Turk haar uit haar jurk hielp en hoe zij tussen de vier in ging zitten in een mooi lingeriesetje. We hebben het gedaan, en het was hartstikke lekker jonge, jonge, wat kon die vent neuken zeg. Ik ging snel de badkamer in en hoopte dat ze niet daar heen moesten en na een tijdje hoorde ik ze voorbij lopen en de deur achter zich dicht doen. Yasar ging op zijn knien achter haar zitten en schoof zijn enorme paal zachtjes bij haar naar binnen. Het duudre dan ook niet lang meer of haar eerste orgasme was hoorbaar, direct gevolgd door nog een orgasme en daarna door dat van een van de mannen. Ook liet hij een filmpje zien waarop te zien was hoe zij opdrachten kreeg om met zichzelf te spelen en om haar benen uit elkaar te doen, hoe ze een penis in haar mond nam en hoe de mannen aan haar borsten zaten.

Hij beval haar nog een keer met zichzelf te gaan spelen, zich klaar te vingeren. Het merendeel van het publiek was al naar huis weg toen de eerste stappen gezet werden. Daarna liet hij zien hoe zij klaarkwam. Het was een langzame dans en hij drukte me stevig tegen zich aan Ik kon heel goed zijn harde lul voelen, en kreeg een geil gevoel in mijn onder buik.

Skype voor sex nl, Geile 50 jaar vrouw,

De grote Turk kwam naar het hek toe en opende het. Ik kwam bij de kamer en deed de deur zachtjes open en hoorde gepraat en gegiechel in de kamer. Na enige tijd werd het ook hoorbaar heftiger. Dat deed hij een aantal minuten. Hele geile groetjes van Esther, vN:F.9.22_1171 even geduld. Hij begon steeds sneller te neuken en het duurde niet lang of ik kwam lekker klaar. Na die ene keer was die kerel ook verdwenen.


Sitemap