Main Page Sitemap

Sexjob advertenties


sexjob advertenties

Het promoten van een sekslijn, webcamsite, smsdienst etc. Profielpromotors ) in je reactie is ten zeerste verboden. Doe je dit toch, dan doen wij melding hiervan met je IP-nummer aan het bevoegd gezag. Foto's die je bij advertenties plaatst zijn van jou of de rechten zijn van jou. Is dit niet het geval, dan zijn automatisch eventuele claims ik zoek sex naast mijn relatie wel voor jou.sexjob advertenties

Wat niet past in de andere rubrieken.
Sexjobs.nl is een populaire site en dat komt door jullie: adverteerders en mensen die reageren.

Geen e-mailadressen in de advertentietekst plaatsen. Voor uw en onze veiligheid en om gebruik te blijven maken van Sexjobs dient u akkoord te gaan met: Ik geef hierbij aan Tease Media.V., of enig aan Tease Media.V. Personeelsadvertenties kunnen alleen door legale bedrijven geplaatst worden met vermelding van bedrijfsnaam en telefoonnummer Advertenties mogen niet gaan over jongens en meisjes jonger dan 21 jaar. Houd je aan de regels.

Surinaamse dongen sexjob
Cranendonckweg 1 sexjobs

Pzc met olie langs de wang, in 69 prima te doen. Oude, verlopen of niet meer actuele advertenties dien je zelf te verwijderen. Dank voor jouw medewerking! Is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het pyjama sexi nl gebruik van cookies, en om je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Ook word je geblokkeerd van het gebruik van de website. Bij herhaaldelijke of ernstige overschrijding worden jouw account(s) en IP-adres(sen) gebanned. 1.2 Regels voor het maken van advertenties. (Geen betaalsite, datingsite of iets dergelijks.). Ik geef hierbij aan Midhold bv, of enig aan Midhold.V. Je hoeft maar 1 keer jouw e-mailadres door te geven en te bevestigen. Geen advertenties met als doel het verzamelen van emailadressen.


Sitemap