Main Page Sitemap

Seks advertentie frits cola


seks advertentie frits cola

te zetten in vet. Advertentie - Lees hieronder verder, de eerste tien minuten: Bam! Coca-, cola heeft een nieuwe manier van advertising bedacht: in de Verenigde Staten hebben ze een drinkable campagne opgezet. Zodra een Amerikaan een commercial van Coca-, cola voorbij ziet komen, kan hij deze gaan. Uiteindelijk ben je enigszins uitgedroogd en kan het feest weer van voor af aan beginnen. Een kleine drie kwartier later is alle cafene door je lichaam opgenomen.

Nl - Home Facebookseks advertentie frits cola

Amiro sex installatiebedrijf advertentie
Monteur amiro gigolo sex advertentie

Dat cola niet de zelfde eigenschappen heeft als een versgeperst vruchtensapje, dat wisten wij ook wel. Dankzij apotheker Niraj Naik, het brein achter de website. De campagne is niet alleen beschikbaar voor tv, maar ook voor radio, grote evenementen en geprinte media. Zelfs Sandy Douglas, president bij Coca. #ShareaCoke and tune in to One Last Summer to see how their story unfolds. Met deze nieuwe campagne laten ze de consument nu echt proeven hoe de cola smaakt. Een hele nieuwe ervaring in advertisingland. Coca-, cola reageert zelf op deze campagne met; "next time youre thirsty drink an ad!".

Nick Senter: Executive Producer - Havas/Annex. Fosforzuur bindt calcium, magnesium en zink in je dikke darm en zorgt voor een verdere impuls van je stofwisseling. Cola gaat het er echt om dat je goed proeft hoe de cola smaakt. Er wordt dan virtueel een glas vol geschonken op je smartphone.

Sex advertentie laten opvallen
Contact advertentie sex


Sitemap